Bejelentés


HAFEN RESTAURANT BALATONAKALI


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Wilkommen Sie auf unserer Website


"Az igazi, vérbeli vendéglátó
legszebb jutalma és legnemesebb öröme,
ha vendégeinek ízlik az étel."

/Gundel Károly/

A századelőn élt világhírű magyar gasztronómiai szakember, Gundel Károly mottója cégünk filozófiája. A családi vállalkozást 1990-ben alapítottuk, így idén már a 20. évfordulónkat ünnepeljük. Az évfordulót különböző programokkal kívánjuk még színesebbé varázsolni. (július 24.-én 15 órától Halászléfőző verseny, 19 30-tól ABBA show, a további programok még egyeztetés alatt vannak, a részletes információkat a későbbiekben közöljük.)

A Kikötő étterem Balatonakaliban, közvetlenül a hajóállomás mellett a 71-es főúttól 200 m-re, a község szívében található otthonos, gyerekbarát környezettel rendelkező, családias hangulatú kisvendéglő elsősorban a kisebb csoportok, rokoni összejövetelek ideális helyszíne. A Magyar mellett Német és Angol nyelvű étlapjainkon mintegy 100 étel közül választhatnak vendégeink, de csoportok és rendezvények számára természetesen bármilyen fogás elkészítését vállaljuk. Az étlapon a vendégek egyaránt megtalálják a magyar és az európai konyha remekeit. Az étterem a házi specialitásairól, a magyaros és halételeiről híres.
A tágas ingyenes parkolóból lehetőség nyílik egy kellemes sétát ejteni az étkezés után a Balaton partján.Offiziele Website des Balatonakali

Unterkünfte:
Camping Naturist Levendula
Camping Strand-Holiday

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!